Anonim
Zo denken wij-wielrenners over gewicht, krachttraining en afvallen

BBB

Wij fietsers eten altijd gezond. Zijn ons bewust van ons gewicht en doen trouw onze krachttraining. Toch?

V nedávné studii werden 97 wielrenners gevraagd naar hun gewoonten rondom voeding, gewicht en krachttraining. Wat bleek: Děláme to nejlepší, co můžeme dělat, man niet altijd op de juiste manier. Drie souhlasí s tím, že onderzoek.

60% van de deelnemers verklaarde regelmatig krachttraining te doen. Hoe hoger het niveau van de renners, hoe vaker deze training op het programma stond. Zo deed 85% van de wielrenners die internationale wedstrijden rijden aan krachttraining tegenover 55% van de lokale renners. Wat voor oefeningen my doen? My gebruiken gewichten (53%), on enigen lichaamsgewicht (51%) doen plyometrische (sprong) oefeningen. Začínáme cvičit, že vrijwel allemaal. Ons bovenlijf komt er slechter van af. Slechts 31% doet ook oefeningen voor koberec, schouders armen.

BBB

Maar liefst 79% van de renners doet pogingen om gewicht te verliezen. My doen dor vooral door (logisch) minder te eten, suikerrijke voeding te laten staan ​​of langer te trainen. Tot zo ver niets geks. Maar ook een ruime 10% van de renners gebruikt allerhande doplněné om af te vallen. Van alle renners zoekt maar 28% de hulp van een professional bij het afvallen. My vragen vooral hulp aan mederenners zoeken op internet naar informatie.

Goede botdichtheid kan voor wielrenners een probleem zijn. Omdat fietsen geen gewichtsdragende sport je napsaný aanmaak van bot minder gestimuleerd dan als is bijvoorbeeld wandelt of hardloopt. Het overgrote merendeel van de renners (77%) měl hun botdichtheid nooit laten testen. Van de 23% die dit wel měl gedaan měl maar liefst 25% een sub-optimale botdichtheid.

BBB