Anonim
buikje, kilo, kilo's, gewicht, afvallen, bmi, body mass index, verbranden, vetverbranding

FOTO: AGU

Buikvet betekent slecht nove. Hoewel onderzoekers diskutovat o de werkelijke gezondheidsrisico van een hogere Body Mass Index (BMI) een paar navíc kilo, je iedereen het erover eens dat veel gewicht rond je middel schadelijk is voor is gezondheid.

Onderzoek toont aan dat een tailleomtrek van meer dan 100 centimeter bij mannen en meer dan 90 bij vrouwen his risico op hart- en vaatziekten vergroot, ook als is geen overgewicht hebt en in goede gezondheid bend. Buikvet wordt ook gekoppeld aan een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, een hoge bloedsuikerspiegel en diabetes. Nogmaals, spící neteři.

Het goede nieuws je dat po al het beste instrument ischikt om van dat slechte buikvet af te komen: je fiets. De sleutel je het uitvoeren van verschillende trainingen die je vet-verbrandende enzym, je metabolizován v produktu verbrandende hormonen verhogen. Hierdoor wordt ook je eetlust onderdrukt, en verbrand is gedurende de hele dag vet en calorieën. Ja, dat kan je fiets allemaal voor je doen. Hier lees je hoe.

Ga tvrdě

Doe een z twee keer za týden een intervalový trénink (Meer je niet nodig; houd één dag aan als je een wedstrijd zet trénink doet v het víkend). Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat trainingen setkal hoge intensiteit het abdominale vet, setkal se s vetem vetřelec (buik) vet, významný efekér verminderen dan školeníen setkal se lage intensiteit. Er zijn eindeloze manieren waarop je intervaltraining kunt doen. Een simpel voorbeeld:

  • Opwarmen: 10 celkem 15 minut.
  • Verhoog je inspanningsniveau (na 9 dní před odesláním 1 celkem 10; je na místě, na které se dívá, nahoře, nahoře, nahoře), gedurende 30 celkem 60 sekund.
  • Doe 1 minutut rustig.
  • Herhaalský příkop v totaal vijf keeru.
  • Fiets 2 total 3 minuten rustig uit.

Onderzoek laien zien dat is lichaam on 10 total 30 seconden zesilovat výcvik al groeihormonen vrijlaat, wat de vetverbranding stimuleert en je spieren ondersteunt. Ook houdt zintenzivnit školení je lepší v tom, aby se naučil intenzivněji stimulovat het de hormonen zemřít jako honger ve volheid reguleren, je možné, že je to kleiner.

Houdt Hett hett komfortabel en onder controle

Ja. My vertelden is net data is hard moet gaan om je buikvet (jes) te verbranden - maar sla niet door. Altijd hard gaan levert je lichaam veel stress op en een chronische ontsteking. Dit werkt je tegen en bovendien je stres odšťavňovač weer aan de opslag van buikvet. Beperk de intensieve trainingen total een paar keer týdně en restijes de rest van is wekelijkse ritjes op een gecontroleerd, rustig tempo.

De meeste obnovuje fetiš doen te veel trainingen op hoge intensiteit en worden niet slanker of sneller. Veel van je ritten moeten in Zone 2 zitten. Dat je een intensiteit waarbij je de hele tijd kunt praten - zo'n 5 total 6 op een schaal van 1 total 10. Dit is meestal de intensiteit die de hoogste vetverbranding oplevert in verhouding tot de energy die je erin stopt. Deze trainingen zijn niet allen goed voor de vetverbranding, maar ook om langzame spiervezels op te bouwen die zorgen voor uithoudingsvermogen, een toenemende ontwikkeling van haarvaten en de mogelijkheid verbeteren …

Streef naar 80/20

Een aantal coaches schrijft de 80/20 regel voor, ook wel bekend als gepolariseerde training, om de trainingingsintensiteit in evenwicht te brengen. Het is zeker het proberen waard indien je buikvet wil verbranden en fitter en sneller wil worden. Het doel is an 80 percent of the de laij intensiteit te rijden en 20 percent op matige total hoge intensiteit. Opustil jsem novou energii, která je plná energie, protože je velmi tvrdá, že je maximální, když je intervallen halen.