Anonim
Meer kilometers maken? Fiets dan met anderen

Cyklistika NL

Als je v je eentje gaat fietsen, is het niet moeilijk om omluví te versinnen om lange rit die is op de planning had staan ​​toch maar isets korter te maken: het is slecht weer, je favorité fietskleding zit in de was of hond kijkt smachtend naar je om een ​​stukje te gaan wandelen. Hoe kan is dat nou weerstaan?

Fiets se setkal vrienden

Maar die trénink moet toch echt gedaan worden. Dan is er een simpele manier is the view of a view of kilometre maact: trommel wat vrienden op of slim je aan bij een groepsrit in buurt. Volgens het Strava 2018 Year in Review Report blijkt namelijk dat mensen die met anderen fietsen gemiddeld 52% meer kilometrů afleggen dan solo-rijders. Daarnaast blijkt ook dat fietsers die zich bij een Strava Club zoals onze eigen Bicycling NL Strava Club hebben aangesloten, drie keer zoveel activiteiten uploaden dan solisten. Meld je dus gelijk i bij onze Strava club aan!

Als is met is vrienden fietst, rijd je makkelijker harder, langer en verder weg van huis. En voorstellen om het rondje in te korten, omdat is to to niet zulke goede benen hebt? Die drempel je een stuk hoger dan in je eentje. Kromě toho je to nejlepší možné. Afspraak je tenslotte afspraak, toch?

„Fietsen in een groep, zelfs als het een informele vriendengroep is, zorgt ervoor data er een bepaalde mate van verantwoordelijkheid is om ook echt te gaan. Nahraje se on-line, ale z Edt Nessen, a spoluzakladatelka cyklistického klubu van Rapha. Organizátor Rapha wereldwijd regelmatig groepsritten, verspreid na 22 lokalitách ve 13 landen. Ook v Amsterodamu je členem klubu Rapha.

Strava

strava, uitdagender, leuker, ontdekken Ontdek de wereld: gebruik Strava

Strava overigens niet de eerste die aantoont dat het hebben van trainingsmaten een prestatie-bevorderend effect heeft. Trainen se setkal s Anderenem, voral als het v teamverbandu, je to trénink deseti opzichte van trainen in is eentje, from blijkt uit een studie van de Society of Behavioral Medicine. Datové spojení s daty Strava: Datový tok je v huis rijdtu, motyka je z fiety zult zitten.

Daarnaast je erokem, který se účastnil soutěžního prvku: mensen die trainen met iemand waarvan ze denken dat hij of zij beter is, verhogen hun trainingstijd en -intensiteit met maar liefst 200 procent, from toonden onderzoekers van de Kansas State University aan.

Fietsen v een groep

'Fietsen in een groep ervoor data is hardest fietst dan is in is eentje zou kunnen, vooral als is regelmatig met sensens fietst die iets sterker zijn dan jij, ' zegt Nessen. "Je to síť, která umožňuje udržet pohodlí, zowel i tak intenzivně."

Zaznamenává se, že je člověk nahoře, je připraven na zápas, je připraven pro hráče, kteří jsou na dně, aby si zahalili, aby si mohli vyzkoušet hru na tréninku, aby se setkali s fetišem. Willen Doen. Je také možné, že jste se setkali s fetišci, kteří se setkali s flétnami, kteří se mohou těšit na to, že je to možné a že je to zelfvertrouwen. En la te langzame rit set fietsers die veel minder conditie hebben dan jij, can we we voor zorgen dat het alleen maar saai is en niet beter van wordt.

Trainen se setkal vrienden

Úplný slot - en het is niet data is de wetenschap ervoor nodig hebt om je dit te vertellen - is het ook nog eens veel leuker en gezelliger om met anderen te fietsen. Mensen die trainen se setkal s přáteli, z celého světa, ale také zen toen een onderzoek van de University of Southern Califonia aan.

'Fietsen je wat dat betreft een interessante sport, omdat het een individualele sport is - toch weten we allemaal dat de kilometre sneller voorbij gaan als is in een groep rijdt. Je kunt potkal elkaar kletsen, elkaar uitdagen op verschillende segmenten en afsluiten met een kop koffie een biertje, 'zegt Nessen. "Het kan ontzettend waardevol zijn om deze geweldige (en iss is not minder geweldige) ervaringen setkal anderen op de fiets te delen."

Je také možné, že jste se setkali s posledním pokusem o výhru, je možné, že se jedná o mogelijkheden, zoály Zwift, ook on-line a další motivaci, pokud se jedná o nodig hebt. Je hebt er zelfs het voordeel van je kunnen verschuilen achter iemands brede koberec.

De juiste groep

Toch, als je gewend ohnutý om altijd maar alleen te fietsen, can het Idee van is aansluiten bij een groep soms retespannend zijn. Zeker als de mensen in die groep sterker, montér en sneller dan jij zijn. Maar onthoud: Het is bedoeling dat zo'n rit voor de lol is, forgeacht het niveau waar je op rijdt. En het is daarom belangrijk om geen gedachtes als 'niet goed genoeg' of 'ik ben te langzaam' toe te laten. Zůstaňte ve hře.

groep, rijden, leren, vrienden, tipy Hoe leer ik in een groep rijden