Anonim
obraz

GettyGetty Images

Armspieroefeningen zijn uitstekend uit te voeren setkal een fles wasmiddel (zolang het maar een handvat heeft). Pokud jde o konvici, můžete si ji nechat ujít.

Waarom investeren in een gewichtsvest versus als je een rugzak hebt? Gooi gewoon een paar soepblikken of waterflessen in een rugzak en ga aan de struska. Začněte langzaam, dveřní putování dveřmi z buvolů zelfů a boswandeling te maken. Tip na pomocník: weeg de zak op een weegschaal, zodat je weet set s hoeveel kilo je werkt en is het gewicht can laten toenemen als is sterker wordt.

Die kruimels op de keukenvloer kunnen wachten. Pak een bezem potkal een lange steel en houd deze horizontaal voor is heupen. Breng de steel omhoog, dan achter je hoofd en naar beneden naar je bilspieren. Keer terug om 1 herhaling te voltooien.

Open je linnenkast en pak twee kleine handdoeken. Plaats de handdoeken op een houten of betegelde vloer onder is handen of voeten om de moeilijkheidsgraad van tradele buikspieroefeningen te vergroten. Denk aan oefeningen zoals de 'horolezec' de 'štiky'.

Als er één ding je waar wij fietsers aan lijden, het wel de overvloed aan zweterige, stinkende kleding op elk moment van de week. Gebruik al dat wasgoed om een ​​goede training setkal se ismand te doen. Begin dveře se setkaly s lichte kniebuiging te gaan staan. Duw je heupen naar achteren en naar beneden en pak de mand. Span je hamstrings en ail om de heupen weer naar voren te duwen, terug naar de startpositie. Streef naar 3 set van 20 deadlifts setkal wasmand.

Síť je zachována, je dokonalá pleťová bilance, která je v rovnováze a je testována - je z ní vyložena postel a je na ní komen. Ga voorzichtig staan ​​en oefen setkal licht balanswerk, zoals een deadlift met één been. Het onstabiele oppervlak zal je kleine, stabiliserende spieren trainen.

Toegegeven, je moant erenen aantal banden Voor leeg laten lopen en weer oppompen, maar daag jezelf eens uit door the kijken hoe snel is vier cycli kunt doorlopen. Plaats twee voeten op hemm stabiel te houden en gebruik vervolgens is armen en core om de band op te pompen.